Skørring

Skørring ligger i dalen, hvor åen snor sig igennem byen og er omringet af skønne marker og grønne områder. Byen ligger grund til Børnehuset, Ådalsskolen, SFO, fritidsklub og Ådalshallen. Det giver et dejligt liv af glade børnestemmer rundt i byen og man mødes på kryds og tværs til og fra de forskellige institutioner. Det gør også, at der er en del legepladser, man kan benytte sig af i fritiden.

 

Derudover bliver sognegården og forsamlingshuset flittigt brugt og man kan mødes over en kop kaffe eller en snak. Byen rummer en god blanding af unge, der er ved at skifte familie og ældre, der har boet i Skørring i mange år. På tværs af generationer samles man til tøseaftner, Børnedyreskue, Skt. Hans, fastelavn, Cirkus, høstfest, dimission og meget mere.

 

De blå busser kører igennem byen og har både retning mod Århus og Randers.

Ådalen består af flere små skønne landsbyer samt huse og landejendomme mellem byerne.
Hver by har sin charme, traditioner og unikke sammenhold.
Samtidigt med de små landsbyfællesskaber er alle i Ådalen også forbundet i et større fællesskab. Der findes mange samlingspunkter og fællesskaber på tværs af alder og interesser.
Vi vil noget sammen og derfor giver vi vores børn et trygt, omsorgsfuldt og aktivt børneliv i vores lokale institutioner. De mindste boltrer sig hos vores lokale dagplejemødre eller i vuggestue og børnehave i Børnehuset Ådalen. Når de skal i skole tager de skolebussen eller springer på cyklen til Ådalsskolen sammen med vennerne.
I fritiden mødes vi til fællesspisning og andre arrangementer i de små forsamlingshuse eller i Ådalshallen. Fritidstilbuddene favner bredt. Børn, unge, voksne og ældre støtter op om vores Idrætsforening IF Ådalen, der har et bredt udbud af forskellige aktiviteter. Der tilbydes fodbold, håndbold, gymnastik, badminton, tennis, jumping og cross gym. Man kan selvfølgelig også gå til spejder, musik, ridning, køre en tur på MTB eller hygge med vennerne i ungdomsklubben. Rundt om i vores små byer er der legepladser, skaterbane, Beachvolleybane, Beach håndboldbane, udendørstræning, shelters og bålpladser hvor vi mødes og er sammen.
Vi nyder den pragtfulde natur lige uden for døren – med højt til loftet, masser af træer, eng, marker, bakker, åer og et rigt dyreliv.
Vores aktiviteter er ofte båret frem af frivillige kræfter, som hvis viljen er der, kan få det meste til at ske. Idérige folk og folk, der sætter handling bag ord er med til at skabe et dynamisk lokalsamfund med masser af spændende tiltag som udvikler og støtter op om vores skønne område.

Bendstrup

Halling

Hvilsager

Karlby

Lemmer

Lime

Mygind

Sdr. Kastrup

Skader

Skørring