Lime

Lime by er placeret i den nordlige del af Ådalsområdet. Byen er den del af Landsbyklyngen Ådalen, hvilket styrker det gode fællesskab og sammenhold. I byen finder du bl.a. en stor Daglig’Brugs,  som er essentiel for det daglige indkøb, men som også er centrum for diverse familiearrangementer.  Desuden er der i byen et større fodboldanlæg, som i daglig tale går under navnet ”morfar park”. I klubben er der et usædvanligt senior sammenhold, der resulterer i, at spillerne gerne kører ”hjem” fra både Aarhus og Aalborg for forsat at være en del af klubben – både til træning og kamp.  Lime er med den nyanlagte cykelsti tæt forbundet med Skørring, hvor den lokale skole og integreret daginstitution er placeret. Skolebussen tager børnene til skole, og der er gode busforbindelser til Randers og Hornslet.

Lime beboerforening og forsamlingshus er desuden centrum for diverse arrangementer som månedlig fællesspisning, Herrefrokost m.m.

 

Se evt. mere her: limeby.dk

Ådalen består af flere små skønne landsbyer samt huse og landejendomme mellem byerne.
Hver by har sin charme, traditioner og unikke sammenhold.
Samtidigt med de små landsbyfællesskaber er alle i Ådalen også forbundet i et større fællesskab. Der findes mange samlingspunkter og fællesskaber på tværs af alder og interesser.
Vi vil noget sammen og derfor giver vi vores børn et trygt, omsorgsfuldt og aktivt børneliv i vores lokale institutioner. De mindste boltrer sig hos vores lokale dagplejemødre eller i vuggestue og børnehave i Børnehuset Ådalen. Når de skal i skole tager de skolebussen eller springer på cyklen til Ådalsskolen sammen med vennerne.
I fritiden mødes vi til fællesspisning og andre arrangementer i de små forsamlingshuse eller i Ådalshallen. Fritidstilbuddene favner bredt. Børn, unge, voksne og ældre støtter op om vores Idrætsforening IF Ådalen, der har et bredt udbud af forskellige aktiviteter. Der tilbydes fodbold, håndbold, gymnastik, badminton, tennis, jumping og cross gym. Man kan selvfølgelig også gå til spejder, musik, ridning, køre en tur på MTB eller hygge med vennerne i ungdomsklubben. Rundt om i vores små byer er der legepladser, skaterbane, Beachvolleybane, Beach håndboldbane, udendørstræning, shelters og bålpladser hvor vi mødes og er sammen.
Vi nyder den pragtfulde natur lige uden for døren – med højt til loftet, masser af træer, eng, marker, bakker, åer og et rigt dyreliv.
Vores aktiviteter er ofte båret frem af frivillige kræfter, som hvis viljen er der, kan få det meste til at ske. Idérige folk og folk, der sætter handling bag ord er med til at skabe et dynamisk lokalsamfund med masser af spændende tiltag som udvikler og støtter op om vores skønne område.

Bendstrup

Halling

Hvilsager

Karlby

Lemmer

Lime

Mygind

Sdr. Kastrup

Skader

Skørring