Lemmer

Lemmer er en hyggelig landsby, hvor der er dejlig fredeligt at bo. Her er højt til loftet, masser af træer, marker, et rigt fugleliv, fasaner, agerhøns, harer og selv rådyrene kigger forbi i haven af og til.

Vi hilser på hinanden i Lemmer og får en sludder, når vi mødes, hvad enten det er på gåben, cykel eller i bil.

De fleste har boet i Lemmer i mange år. Indenfor de seneste år har yngre valgt at slå sig ned i Lemmer.

Fællesskabet dyrker vi primært i vores dejlige forsamlingshus.

Bag forsamlingshuset er der en dejlig legeplads for byens børn med gynger, rutsjebane og tovbane.

For de voksne er der to petanquebaner, som frit kan afbenyttes.

Hver torsdag aften kl. 19.00 i sommerhalvåret fra slut maj til primo oktober spiller en flok damer petanque på forsamlingshusets petanquebaner. Efter ”kampen” drikkes der kaffe og sludres om løst og fast. Nogle af spillerne er tidligere Lemmer-boere, som ønsker at holde kontakten vedlige.

Ådalen består af flere små skønne landsbyer samt huse og landejendomme mellem byerne.
Hver by har sin charme, traditioner og unikke sammenhold.
Samtidigt med de små landsbyfællesskaber er alle i Ådalen også forbundet i et større fællesskab. Der findes mange samlingspunkter og fællesskaber på tværs af alder og interesser.
Vi vil noget sammen og derfor giver vi vores børn et trygt, omsorgsfuldt og aktivt børneliv i vores lokale institutioner. De mindste boltrer sig hos vores lokale dagplejemødre eller i vuggestue og børnehave i Børnehuset Ådalen. Når de skal i skole tager de skolebussen eller springer på cyklen til Ådalsskolen sammen med vennerne.
I fritiden mødes vi til fællesspisning og andre arrangementer i de små forsamlingshuse eller i Ådalshallen. Fritidstilbuddene favner bredt. Børn, unge, voksne og ældre støtter op om vores Idrætsforening IF Ådalen, der har et bredt udbud af forskellige aktiviteter. Der tilbydes fodbold, håndbold, gymnastik, badminton, tennis, jumping og cross gym. Man kan selvfølgelig også gå til spejder, musik, ridning, køre en tur på MTB eller hygge med vennerne i ungdomsklubben. Rundt om i vores små byer er der legepladser, skaterbane, Beachvolleybane, Beach håndboldbane, udendørstræning, shelters og bålpladser hvor vi mødes og er sammen.
Vi nyder den pragtfulde natur lige uden for døren – med højt til loftet, masser af træer, eng, marker, bakker, åer og et rigt dyreliv.
Vores aktiviteter er ofte båret frem af frivillige kræfter, som hvis viljen er der, kan få det meste til at ske. Idérige folk og folk, der sætter handling bag ord er med til at skabe et dynamisk lokalsamfund med masser af spændende tiltag som udvikler og støtter op om vores skønne område.

Bendstrup

Halling

Hvilsager

Karlby

Lemmer

Lime

Mygind

Sdr. Kastrup

Skader

Skørring